Ново! Нутригенетично изследване

Екипът на СМДЛ Диаген Ви предлага специализирано нутригенетично изследване за хранителна непоносимост към 222 различни храни. С резултатите от него можете да избегнете симптоми като тревожност, депресия, главоболие/мигрена, умора, екзема, астма, болки в корема, болки в ставите, хроничен ринит, артрит, проблеми с теглото и фибромиалгия.

Тези симптоми могат да се появят до няколко дни след консумацията на храна и са показател за неблагоприятен имунен отговор към определени храни, но в домашни условия не е възможно да установите тази причинно-следствена връзка. Предлаганото от СМДЛ Диаген лабораторно изследване за хранителна непоносимост „Foodprint“ може да Ви помогне с подробна информация за степента на реакция на Вашия организъм към 222 различни храни, в т.ч. към мляко, глутен, яйца, ядки, меса, морски дарове, плодове, зеленчуци и подправки.

Въз основа на Вашата кръвна проба изследването установява броя на специфичните антитела IgG, които се образуват към определени храни (хранителни антигени). Колкото повече антитела IgG бъдат установени, толкова по-силна е Вашата непоносимост към съответния вид храна.

За Ваше улеснение определянето на количеството антитела се случва на т.нар. „светофарен принцип“ в червено, жълто, зелено. Храните в червено е добре да избягвате, в жълто – да намалите, а в зелено – можете да консумирате без ограничения.

Специалистите на СМДЛ Диаген ще Ви съдействат с интерпретация на получените резултати и със съвети за контролирано премахване на проблемните храни от Вашата диета, което ще подобри общото Ви здравословно състояние.
Не се колебайте, погрижете се за Вашето здраве още днес!

Провери резултат